2021. június 22. kedd, reggel 9 órakor
(vagy visszanézhetően június 23-tól 7 napig)

Vajúdás és Jóga Workshop

Köszönöm érdeklődésed a workshop iránt. Kérlek, iratkozz fel az alábbi adatok kitöltésével.
A 'Részvételed típusa' legördülő menüben jelezheted, hogy élőben vagy visszanézhetően szeretnél-e résztvenni.
Válasz emailben 24 órán belül tájékozódhatsz a fizetési részletekről. Figyeld a postaládád!

Tipp: mentsd el a
kismamajogabudapest@gmail.com
e-mail címet a névjegyzékedbe, így biztos, hogy nem köt ki a levelünk a spam mappában.

A workshopról

Ha első babád hordod most a szíved alatt, biztos sok benned a kérdőjel, főleg a szüléssel kapcsolatosan. Teljesen megértem, én is voltam ebben a cipőben.

Hogy készül fel az ember lánya valami teljesen ismeretlen és meghatározhatatlan nehézségi fokú és lefolyású eseményre? Az én válaszom erre anno az olvasás, mások tanácsainak meghallgatása és a tanfolyamok voltak. Összeollóztam magamnak azt a mennyiségű tudást, ami valamelyest megnyugtatott és úgy éreztem elegendő lesz a nagy napra. Feltételezem, te is hasonlóan vagy ezzel.

Ezzel a workshoppal a te felkészülésed szeretném támogatni:

  • eloszlatjuk a vajúdást körüllengő homályt, annak szakaszainak és folyamatainak megértésével
  • növeljük a magabiztosságod elméleti tudás megszerzésével: fényt derítünk arra, hogy a vajúdás bizonyos szakaszaiban a jóga mely eszközeivel tudod segíteni a folyamatot
  • együtt gyakorlatba is ültetjük mindezt: fizikailag is belehelyezkedünk, átéljük a pózokat, légzőgyakorlatokat, relaxációs technikákat, amik segíthetnek neked a te nagy napodon
  • bónuszként, egy olyan gyakorlatot is megtanítok neked, mellyel szimbolikusan átélheted a fájások hullámhegyeit és völgyeit és feszegetheted a saját tűrőképességed határait - ne aggódj! ez egy teljesen biztonságos technika :)


Ha jógázol, valószínűleg tudtodon kívül máris gyakorlod azokat a pózokat, mozdulatokat, légzéseket, relaxációs technikákat, melyek hasznosak a szülés beindulásakor is. A kismama jóga óráink során azonban nem lehetséges olyan mélyre menni ezekbe a hasznos információkba. Éppen ezért, a Vajúdás és Jóga Workshopon a fent említett módon, összeszedetten veszük ezeket végig.

Ha már ismerős számodra a szülés élménye, tehát nem első babád várod, akkor is hasznodra válhat ennek az extra tudásnak a megszerzése, hiszen azt mondják, ahogy nincs két ugyanolyan várandósság, két ugyanolyan szülés sincs.  


További részletek 


Helyszín:
Kismama Jóga Budapest stúdió virtuális Zoom szobája, ahova az otthonodból csatlakozol, laptopról, vagy okos telefonodról. 

 

Időpont:
2021. június 22. kedd, reggel 9 óra

A workshop élő részvétele korlátozott számú, max. 6 férőhelyes, így ha élőben szeretnél részt venni, kérlek minél előbb jelezd és biztosítsd helyed az esemény díjának átutalásával. Ha nem jön össze a teljes létszám az élő műhelyre, akkor a workshop visszanézhető formában lesz kiküldve az összes feliratkozónak. Erről a műhely előtti nap értesülsz emailben.
 

Időtartam:
Kb. 2 óra

Hozz magaddal:

  • Nyitott szíved és hozzáállásod
  • Jegyzetfüzetet és tollat
  • Vizet / teát
  • Pokrócot és párnákat
  • Jóga szőnyeget, vagy egyéb csúszásmentes felületet
  • Széked / kanapéd

Részvételi díj:
5500 Ft


Visszanézhetőség:
Ha esetleg nem érsz rá a megadott időpontban, lehetőséged van visszanézni a workshopot utólag, 7 napig. Ehhez egyszerűen válaszd a "visszanézve" opciót a feliratkozásnál.


 

Remélem hamarosan találkozunk!

Mariann

Ha bármi kérdésed van, ne habozz,
írj nekem a kismamajogabudapest@gmail.com email címre vagy egyszerűen a
Facebook oldalunkon keresztül.
Figyelem!

Ez nem egy szülésfelkészítő tanfolyam, az átadott tudás nem orvosi alapokon, hanem jóga alapokon nyugszik. A műhely nem helyettesíti tehát szülésznő, illetve dúla által vezetett szülésfelkészítő tanfolyamon való részvételt.