Vajúdás és Jóga Workshop


A klasszikus szülésfelkészítő tanfolyamok hiánypótló workshopja: csak a leghasznosabb légzések, testhelyzetek, relaxáció és megerősítések.
Mind-mind jógára alapozva.

Következő időpont: 
2022. július 16-25. 
Feliratkozás nyitva!

Köszönöm érdeklődésed a workshop iránt.
Kérlek, iratkozz fel az alábbi adatok kitöltésével.
Válasz emailben azonnal tájékozódhatsz a fizetési részletekről. Figyeld a postaládád!


Tipp: mentsd el a kismamajogabudapest@gmail.com e-mail címet a névjegyzékedbe, hogy ne kössön ki a levelünk a "Spam" mappában. Ha mégsem találnád válasz emailünk, keresd a "Promóciók" vagy a "Közösségi" mappák alatt a fiókodban.


Most érdemes részt venni a Vajúdás és Jóga Workshopon és a Légzőgyakorlat Workshopon egyidejűleg, hiszen így 10% kedvezmény üti a markod. Használd ki!

Iratkozz fel lejjebb a Vajúdás és Jóga Workshopra és
itt pedig a Légzőgyakorlatok Workshopra, azonos adatokkal. Ezután azonnal érvényes rád a kedvezmény és kettőért összesen csak 9.900Ft-ot kell utalnod. :)


( Természetesen a workshop önmagában is látogatható, az eredeti részletekkel és díjjal. )

A workshopról

Ha első babád hordod most a szíved alatt, biztos sok benned a kérdőjel, főleg a szüléssel kapcsolatosan. Teljesen megértem, én is voltam ebben a cipőben.

Hogy készül fel az ember lánya valami teljesen ismeretlen és meghatározhatatlan nehézségi fokú és lefolyású eseményre? Az én válaszom erre anno az olvasás, mások tanácsainak meghallgatása és a tanfolyamok voltak. Összeollóztam magamnak azt a mennyiségű tudást, ami valamelyest megnyugtatott és úgy éreztem elegendő lesz a nagy napra. Feltételezem, te is hasonlóan vagy ezzel.

Ezen kívül, mint hatha és kismama+szülés utáni jóga oktató, rendelkezésemre álltak az ősi jóga technikák, mint maga a testmozgás, a légzőgyakorlatok, a relaxációs és vizualizációs technikák is, no meg a szankalpák (megerősítések) is. 

Az ezekből eredő hasznos tudás halmazt foglaltam össze ebben a workshopban, mellyel a te felkészülésed szeretném támogatni:

 • eloszlatjuk a vajúdást körüllengő homályt, annak szakaszainak és folyamatainak megértésével
 • növeljük a magabiztosságod elméleti tudás megszerzésével: fényt derítünk arra, hogy a vajúdás bizonyos szakaszaiban a jóga mely eszközeivel tudod segíteni a folyamatot
 • együtt gyakorlatba is ültetjük mindezt: fizikailag is belehelyezkedünk a pózokba, átéljük azokat és a légző gyakorlatokat, relaxációs technikákat, így közvetlenebb kapcsolatot alakítasz ki velük és könnyebben veszed majd elő őket a tarsolyodból a nagy napon
 • bónuszként, egy olyan gyakorlatot is megtanítok neked, mellyel szimbolikusan átélheted a fájások hullámhegyeit és völgyeit és feszegetheted a saját tűrőképességed határait - ne aggódj! ez egy teljesen egyszerű és biztonságos technika :)


Egyébként, ha jógázol, valószínűleg tudtodon kívül máris gyakorlod azokat a pózokat, mozdulatokat, légzéseket, relaxációs technikákat, melyek hasznosak a szülés beindulásakor is. A kismama jóga órák során azonban nem lehetséges olyan mélyre menni ezekbe a hasznos információkba. Éppen ezért, a Vajúdás és Jóga Workshopon a fent említett módon, összeszedetten vesszük ezeket végig. Ha pedig még sosem jógáztál, kezdheted akár ezzel is :) Semmilyen jóga- vagy sport előélet nem szükséges ehhez a workshophoz és a benne foglaltak megértéséhez.

Ha már ismerős számodra a szülés élménye, tehát nem első babád várod, akkor is hasznodra válhat ennek az extra tudásnak a megszerzése, hiszen azt mondják, ahogy nincs két ugyanolyan várandósság, így két ugyanolyan szülés élmény sincs. 


 

Fontos! 
Ez nem egy szülésfelkészítő tanfolyam. Az átadott tudás nem orvosi alapokon, hanem jóga alapokon nyugszik. A műhely nem helyettesíti tehát szülésznő, illetve dúla által vezetett szülésfelkészítő tanfolyamon való részvételt. 


További részletek 


Helyszín:
Kismama Jóga Budapest virtuális szobája, ahova az otthonodból csatlakozol, laptopról, vagy okos telefonodról.

 

Időpont:
2022. július 16-25.

Megjegyzés: A műhelyben jelenleg csak visszanézhető formában lehet részt venni, így felül azt az időpont intervallumot láthatod, amikor legközelebb megosztom a workshop anyagát a jelentkező kismamákkal. 10 nap áll rendelkezésre a kb. 2 órás workshop feldolgozására.
Remélem hamarosan újra elkezdjük az élő online workshopokat. Addig is, a tanultakkal kapcsolatos kérdéseiddel bármikor nyugodtan jelentkezhetsz nálam emailben, válaszolok! kismamajogabudapest@gmail.com.

 

Időtartam:
Kb. 2 óra


Oktató:

Mariann
YA E-RYT200 Hatha jóga oktató
YA RYT100 Kismama és szülés utáni jóga oktató
Love Your Belly oktató

Olvass rólam többet a honlapon.


Mi kell a műhelyhez:

 • Nyitott szív és hozzáállás
 • Lenge öltözet
 • Jegyzetfüzet és toll
 • Víz / tea
 • Pokróc és párnák
 • Jóga szőnyeg, vagy egyéb csúszásmentes felület
 • Szék / kanapé
 

Részvételi díj:
5500 Ft


Fizetési részletek:
Kérlek, jelezd részvételi szándékod a lap tetején levő mezők kitöltésével és válasz emailben érkezik a további infó.


 

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!
 

Ha a workshop elvégzése után úgy érzed, hogy semmi hasznosat nem tanultál, 100%-ban visszatérítjük a részvételi díjad.

Ehhez írj egy emailt és indoklást a kismamajogabudapest@gmail.com címre.

Nincs kockázat, elvesztegetett idő és pénz!

Ha bármi kérdésed van, ne habozz,
írj nekem a kismamajogabudapest@gmail.com email címre.

*|END:WEB_VIDEO|*
Ha szeretnéd a légzőgyakorlatokat fizikai mozgással is kiegészíteni, szívből ajánlom az online zárt kismama jóga csoportunkban való részvételt. Az alábbihoz hasonló kellemes órákkal várlak. Kóstolj bele nyugodtan és ingyen a fenti videóra kattintva!
Több infót a kismama csoportról a honlapon találsz:


www.kismamajogabudapest.com