2022. május 14-23.

Szabadidődben, felvételről elvégezhető, kb. 2 órás

Vajúdás és Jóga Workshop


Köszönöm érdeklődésed a workshop iránt. Kérlek, iratkozz fel az alábbi adatok kitöltésével.

Válasz emailben azonnal tájékozódhatsz a fizetési részletekről. Figyeld a postaládád!

Tipp: mentsd el a
kismamajogabudapest@gmail.com
e-mail címet a névjegyzékedbe, így biztos, hogy nem köt ki a levelünk a spam-ek között. Ha mégsem találnád válasz emailünk, keresd a promóciók/közösségi fülek alatt a Gmailben.

Most érdemes részt venni a Vajúdás és Jóga Workshopon és a Légzőgyakorlat Workshopon egyidejűleg, hiszen így 10% kedvezmény üti a markod. Használd ki!
Iratkozz fel itt a Vajúdás és Jóga Workshopra és itt pedig a Légzőgyakorlatok Workshopra, azonos adatokkal. Amikor beérkezett, azonnal érvényes rád a kedvezmény. :)


Természetesen a workshop önmagában is látogatható, az eredeti részletekkel és díjjal.

A workshopról

Ha első babád hordod most a szíved alatt, biztos sok benned a kérdőjel, főleg a szüléssel kapcsolatosan. Teljesen megértem, én is voltam ebben a cipőben.

Hogy készül fel az ember lánya valami teljesen ismeretlen és meghatározhatatlan nehézségi fokú és lefolyású eseményre? Az én válaszom erre anno az olvasás, mások tanácsainak meghallgatása és a tanfolyamok voltak. Összeollóztam magamnak azt a mennyiségű tudást, ami valamelyest megnyugtatott és úgy éreztem elegendő lesz a nagy napra. Feltételezem, te is hasonlóan vagy ezzel.

Ezen kívül, mint hatha és kismama+szülés utáni jóga oktató, rendelkezésemre álltak az ősi jóga technikák, mint maga a testmozgás, a légzőgyakorlatok, a relaxációs és vizualizációs technikák is, no meg a szankalpák (megerősítések) is. 

Az ezekből eredő hasznos tudás halmazt foglaltam össze ebben a workshopban, mellyel a te felkészülésed szeretném támogatni:

 • eloszlatjuk a vajúdást körüllengő homályt, annak szakaszainak és folyamatainak megértésével
 • növeljük a magabiztosságod elméleti tudás megszerzésével: fényt derítünk arra, hogy a vajúdás bizonyos szakaszaiban a jóga mely eszközeivel tudod segíteni a folyamatot
 • együtt gyakorlatba is ültetjük mindezt: fizikailag is belehelyezkedünk a pózokba, átéljük azokat és a légző gyakorlatokat, relaxációs technikákat, így közvetlenebb kapcsolatot alakítasz ki velük és könnyebben veszed majd elő őket a tarsolyodból a nagy napon
 • bónuszként, egy olyan gyakorlatot is megtanítok neked, mellyel szimbolikusan átélheted a fájások hullámhegyeit és völgyeit és feszegetheted a saját tűrőképességed határait - ne aggódj! ez egy teljesen egyszerű és biztonságos technika :)


Egyébként, ha jógázol, valószínűleg tudtodon kívül máris gyakorlod azokat a pózokat, mozdulatokat, légzéseket, relaxációs technikákat, melyek hasznosak a szülés beindulásakor is. A kismama jóga órák során azonban nem lehetséges olyan mélyre menni ezekbe a hasznos információkba. Éppen ezért, a Vajúdás és Jóga Workshopon a fent említett módon, összeszedetten vesszük ezeket végig. Ha pedig még sosem jógáztál, kezdheted akár ezzel is :) Semmilyen jóga- vagy sport előélet nem szükséges ehhez a workshophoz és a benne foglaltak megértéséhez.

Ha már ismerős számodra a szülés élménye, tehát nem első babád várod, akkor is hasznodra válhat ennek az extra tudásnak a megszerzése, hiszen azt mondják, ahogy nincs két ugyanolyan várandósság, így két ugyanolyan szülés élmény sincs. 


További részletek 


Helyszín:
Kismama Jóga Budapest virtuális szobája, ahova az otthonodból csatlakozol, laptopról, vagy okos telefonodról.

 

Időpont:
2022. május 14-23.

Megjegyzés: A műhelyben jelenleg csak visszanézhető formában lehet részt venni, így felül azt az időpont intervallumot láthatod, amikor legközelebb megosztom a workshop anyagát a jelentkező kismamákkal. 10 nap áll rendelkezésre a kb. 2 órás workshop feldolgozására.
Remélem hamarosan újra elkezdjük az élő online workshopokat. Addig is, a tanultakkal kapcsolatos kérdéseiddel bármikor nyugodtan jelentkezhetsz nálam emailben, válaszolok! kismamajogabudapest@gmail.com.

Időtartam:
Kb. 2 óra


Mi kell a műhelyhez:

 • Nyitott szív és hozzáállás
 • Lenge öltözet
 • Jegyzetfüzet és toll
 • Víz / tea
 • Pokróc és párnák
 • Jóga szőnyeg, vagy egyéb csúszásmentes felület
 • Szék / kanapé
 

Részvételi díj:
5500 Ft


Fizetési részletek:
Kérlek, jelezd részvételi szándékod a lap tetején levő mezők kitöltésével és válasz emailben érkezik a további infó.


 

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!

Mariann

YA E-RYT200 Hatha jóga oktató
YA RYT100 Kismama és szülés utáni jóga oktató
Love Your Belly oktató

Figyelem!

Ez nem egy szülésfelkészítő tanfolyam, az átadott tudás nem orvosi alapokon, hanem jóga alapokon nyugszik. A műhely nem helyettesíti tehát szülésznő, illetve dúla által vezetett szülésfelkészítő tanfolyamon való részvételt. 

Ha bármi kérdésed van, ne habozz,
írj nekem a kismamajogabudapest@gmail.com email címre.

*|END:WEB_VIDEO|*
Ha szeretnéd a légzőgyakorlatokat fizikai mozgással is kiegészíteni, szívből ajánlom az online zárt kismama jóga csoportunkban való részvételt. A fentihez hasonló kellemes órákkal várlak. Kóstolj bele nyugodtan és ingyen a fenti videóra kattintva!
Több infót a honlapon találsz:


www.kismamajogabudapest.com