Ezúton is köszönöm érdeklődésed a

zárt szülés utáni regeneráció és jóga csoportunk iránt. 

GY.I.K.

Hogyan zajlanak az élő és visszanézhető órák a csoportban?
Zárt Facebook csoportunkba lépnek be a tagok, ahol heti 5 rövidebb-hosszabb online élő óra van, melyeket kétféleképpen látogathatsz. Jöhetsz Zoomon, ahol interaktívan látjuk és halljuk egymást, figyelemmel követem a gyakorlásod és tudok közvetlenül segíteni és kérdéseidre válaszolni. A Zoom bejelentkezési részleteit a csoportban találod. A másik lehetőség, hogy az élő órát Facebook Live adáson keresztül követed, ilyenkor azonban csak te látsz és hallasz, tehát nem interaktív. A Live-ot óra kezdetekor indítom el és ha a Facebook beállításaid is engedik, értesítést kapsz erről.

Ha pedig épp nem jók az időpontok a néha kiszámíthatatlan napirend és egyéb teendők miatt, visszanézhetően is elérhető minden egyes óra. Meddig nézhetők vissza? Örökre :) Ezek az óra felvételek ott sorakoznak a csoport hírfolyamában és bármikor, akárhányszor gyakorolhatsz segítségükkel, már csak szorítanod kell egy kis magadnak is a napi rutinban. Már több, mint 5o óránk gyűlt össze így, szóval van miből válogatni. :)

 

És az anyagiak?

A csoport tagsága havi díjas, 1o.ooo Ft. Ez egy naptári hónapra értendő.
Ez a díj magában foglalja a regeneráció kezdetét megelőző egyszeri hasfali szétnyílás felmérést is és hogyha az eredményeid megkívánják, külön programot "írok fel" neked az első pár hétre. Ennek sincs extra felára, egyelőre.

 

Hogyan győződhetek meg arról, hogy tetszenek-e a jóga órák?


Ha szeretnél először egy próba órára jönni, megteheted. Erre csak Zoomos élő részvételre van lehetőség és a próba óra ára 2ooo Ft. Ha az első alkalom meggyőzött és azonnal jelentkezel a csoportba, már csak a fennmaradó 8ooo Ft-ot kell kiegyenlítened az adott hónapra. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, nézd ki, melyik az a szimpatikus időpont az órarendből, melyen ott tudsz lenni, és kérlek jelezd szándékod válasz emailben.

Eddig minden anyukánk egyébként próba óra nélkül egyből a csoporthoz csatlakozott.

 

Milyen kedvezmények vannak?

  • Ha épp hónap közepén találsz ránk és azonnal szeretnél csatlakozni, kérhetsz egy egyszeri kedvezményt, hiszen mi is tudjuk, hogy nem fair egy egész havi bérleti díjat elkérni fél hónapért, tehát nem szeretnénk, hogy az ár visszatartó erő legyen.
  • Ha velünk jógáztál kismamaként, nyert ügyed van. A szülés utáni regenerációs és jóga csoportunk első havi bérletéből 1o% kedvezményt kapsz, mint hűség bónusz.
  • Ha velünk regenerálódsz és újból várandós leszel, újabb 1o% üti a markod az első kismama jóga csoport havi bérletedből.
 

Szeretnék csatlakozni, mi a teendőm?

 
Először is, feltétlen szükséges kitöltened az állapotfelmérő kérdőívet, amit a fenti jelentkezési adataid megadása után küldök meg neked válasz emailben. Ezt töltsd ki minél előbb. A kérdőív adatainak automatikus beérkezése után megbeszélünk egy időpontot, amikor megmérjük a hasfali szétnyílásod mértékét. Ezt együtt elemezzük és megbeszéljük a regenerációd menetét, illetve jelzem neked az anyagiak rendezését és kapsz linket a csoporthoz, és már mehet is a regeneráció és a jóga.
 


További kérdéseid vannak? Tedd fel őket bizalommal a kismamajogabudapest@gmail.com
email címen.