Ezúton is köszönöm érdeklődésed a
zárt kismama jóga csoportunk iránt. 

GY.I.K.

Hogyan működik a csoport?

Zárt Facebook csoportunkba lépnek be a tagok, ahol heti 3 online élő óra van, melyeket kétféleképpen látogathatsz. Jöhetsz Zoomon, ahol interaktívan látjuk és halljuk egymást, figyelemmel követem a gyakorlásod és tudok közvetlenül segíteni és kérdéseidre válaszolni. A Zoom bejelentkezési részleteit a csoportban találod. A másik lehetőség, hogy az élő órát Facebook Live adáson keresztül követed, ilyenkor azonban csak te látsz és hallasz, tehát nem interaktív. A Live-ot óra kezdetekor indítom el és ha a Facebook beállításaid is engedik, értesítést kapsz erről.

Ha pedig épp nem jók az időpontok, visszanézhetően is elérhető minden egyes óra. Meddig nézhetők vissza? Örökre :) Ezek az óra felvételek ott sorakoznak a csoport hírfolyamában és bármikor, akárhányszor gyakorolhatsz segítségükkel szabadidődben. Már több, mint 5o óránk gyűlt össze így, szóval van miből válogatni. :)

Ha a második opciót választod, megkönnyítem a dolgod. Minden óránk egy-egy témával van jelölve, melyekre rá tudsz keresni a főmenüben elérhető funkcióval. Erről van egy bemutató videónk a csoportban, nagyon egyszerű. Ez azért jó neked, mert ha például éppen derékfájdalommal küzdesz és azon gondolkozol, van-e erre bevált 'receptünk' a csoportban, akkor csak végig görgetsz a témákon és találni fogsz erre a területre fókuszáló jóga órát, mely remélhetőleg segít majd.

 

És az anyagiak?

A csoport tagsága havi díjas, 1o.ooo Ft. Ez egy naptári hónapra értendő.
 

Hogyan győződhetek meg arról, hogy tetszenek-e a jóga órák?

Ha valamiért hezitálsz, pl. sosem voltál még jóga órán, vagy aggódsz, tetszik-e majd az órák stílusa, kétféleképpen győződhetsz meg, hogy ez neked való-e. 

Elnavigálhatsz a YouTube csatornánkra, ahol egy pár ingyenes órát találsz. Ezekből választva betekintést nyerhetsz abba, hogy milyen nálunk egy óra. Persze, ezek rövidebb órák és nem minden jóga eszköz fér ebbe az intervallumba, amit egy hosszabb órán alkalmazunk.

Vagy ha szeretnél először egy próba órára jönni, ezt is megteheted. Erre csak Zoomos élő részvételre van lehetőség és a próba óra ára 2ooo Ft. Ha az első alkalom meggyőzött és azonnal jelentkezel a csoportba, már csak a fennmaradó 8ooo Ft-ot kell kiegyenlítened az adott hónapra. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, nézd ki, melyik az a szimpatikus időpont az órarendből, melyen ott tudsz lenni, és kérlek jelezd szándékod válasz emailben.

A legtöbb kismamánk egyébként próba óra nélkül egyből a csoporthoz csatlakozik.

 

Milyen kedvezmények vannak?

  • Ha épp hónap közepén találsz ránk és azonnal szeretnél csatlakozni, kérhetsz egy egyszeri kedvezményt, hiszen mi is tudjuk, hogy nem fair egy egész havi bérleti díjat elkérni fél hónapért, tehát nem szeretnénk, hogy az ár visszatartó erő legyen.
  • Érdemes velünk maradni szülés után is. A szülés utáni regenerációs és jóga csoportunk első havi bérletéből 1o% kedvezményt kapsz, mint hűség bónusz, ha kismamaként rendszeresen velünk mozogtál.
  • Ha megtetszett a kismama jóga és érdekelnek a workshopjaink, a legjobban akkor jársz, ha egyszerre iratkozol fel mindkettőre, így 1o%-ot leszámítunk a végösszegből. A workshopokról a honlapon találsz több infót. 

Szeretnék csatlakozni, mi a teendőm?


Először is, feltétlen szükséges kitöltened az állapotfelmérő kérdőívet, amit a fenti jelentkezési adataid megadása után küldök meg neked válasz emailben. Ezt töltsd ki minél előbb. A kérdőív adatainak megbeszélése után jelzem neked az anyagiak rendezését és kapsz linket a csoporthoz, és már mehet is a jóga.

További kérdéseid vannak? Tedd fel őket bizalommal a kismamajogabudapest@gmail.com
email címen.